Siarq ha començat a desplegar una xarxa de Solar Hubs a tota Espanya, començant per a Barcelona. Tres representants de l’equip de Siarq van anar a Sant Cugat (Barcelona), el passat divendres 15 d’octubre, a donar suport a la instal·lació de Solar Hubs, ubicats en els punts estratègics del municipi.

Gràcies a la innovació tecnològica i a la col·laboració dels enginyers, dissenyadors, equip comercial i ambientòloga, s’ha aconseguit implementar el Solar Hub, un sistema per a mesurar la qualitat de l’aire i els nivells de soroll. Prevenir i impulsar accions que millorin la qualitat de vida dels ciutadans ajuda a poder dur a terme les seves activitats diàries sent respectuosos amb la seva salut i amb la natura.

L’experiència Solar Hub, les dades com a servei, compta amb sensors ambientals i il·luminació LED altament eficient que s’alimenta gràcies a l’energia fotovoltaica de la seva infraestructura solar. El panel fotovoltaic en forma de cúpula també ofereix una estètica d’acord amb el seu entorn, amb els elements integrats al cos de l’estructura, que simplifica el seu manteniment.

Establir indicadors i compilar-los en sistemes d’informació ens permet validar dades, prendre decisions i gestionar la realitat. Com bé diu en William Thomson Kelvin, físic i matemàtic britànic (1824–1907): «El que no es defineix no es pot mesurar. El que no es mesura, no es pot millorar. El que no es millora, es degrada per a sempre.» I és que el que no es mesura, no es pot gestionar. Així de senzill.

0 respostes

Deixa una resposta

Vols unir-te a la conversa?
No dubtis a contribuir!

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *